Smartu | Άλλαξε Έξυπνα Κινητό

Xiaomi : Νέα λίστα συσκευών που δεν θα λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις

Η Xiaomi ενημέρωσε πρόσφατα τη λίστα με τις συσκευές που έχουν φτάσει στο τέλος της περιόδου υποστήριξής τους. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι συσκευές δεν θα λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις MIUI ή Android. Η ενημερωμένη λίστα περιλαμβάνει έξι νέες συσκευές από τις οικογένειες Xiaomi, Redmi και POCO . Η εταιρεία ενημερώνει αυτήν τη λίστα πολλές φορές κατά τη διάρκεια του έτους. Συνήθως, η λίστα περιλαμβάνει παλαιότερα μοντέλα που η μάρκα δεν υποστηρίζει πλέον και που ήταν διαθέσιμα πριν από δύο ή τρία χρόνια.

Η λίστα περιλαμβάνει τώρα τα Xiaomi 11 Lite, Xiaomi Mi 10s, Poco F3, Poco F3 GT, Poco X3 GT, Redmi K40 Pro και Redmi K40 Pro+. Αν και αυτά τα μοντέλα ενδέχεται να λαμβάνουν περιστασιακές ενημερώσεις τις επόμενες εβδομάδες για τη διόρθωση σφαλμάτων ή τη βελτίωση της λειτουργίας, η εταιρεία δεν θα αναπτύσσει πλέον νέο υλικολογισμικό για αυτά. Ως αποτέλεσμα, μόνο ενημερώσεις των οποίων η ανάπτυξη έχει ήδη κυκλοφορήσει θα είναι διαθέσιμες για αυτές τις συσκευές.

Εάν είστε κάτοχος μιας από τις συσκευές που αναφέρθηκαν προηγουμένως, δεν θα λαμβάνετε νέες ενημερώσεις  . Αυτό περιλαμβάνει και σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας. Είναι σημαντικό να διατηρείτε τη συσκευή σας ενημερωμένη επομένως, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε νεότερη συσκευή. 



Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις αγαπημένες σας συσκευές;

Με την εγγραφή σας στο newsletter, αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου