Smartu | Άλλαξε Έξυπνα Κινητό

Τα Flip (αναδιπλούμενα) smartphones είναι εδώ

Το Galaxy Z Flip 5 αποτελεί την πιο επιτυχημένη flip συσκευή για το  2023. Πολύ κοντά του βρησκουμε και το Motorola Razr Plus αλλά και το Oppo Find N2 Flip και σε παρόμοια τιμή. 

 Το Galaxy Z Flip 5 είναι το μεγαλύτερο άλμα προς τα εμπρός που έχει δει το flip phone της Samsug εδώ και χρόνια. Η Samsung έχει επεκτείνει σημαντικά το μέγεθος της οθόνης καλύμματος που βρίσκεται στο εξωτερικό της συσκευής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αναζητήσετε οδηγίες, να τραβήξετε φωτογραφίες και να στείλετε μηνύματα χωρίς να ανοίξετε το τηλέφωνο. 

Το Motorola Razr Plus ανέβασε τον πήχη για το τι θα έπρεπε να είναι ένα κινητό τηλέφωνο το 2023. Η καλυμμένη οθόνη 3,6 ιντσών του σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή χωρίς να ανοίγετε το τηλέφωνο, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι αρκετά

Τέλος, το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Oppo Find N2 Flip που ξεχωρίζει είναι η κάθετη εξωτερική του οθόνη, η οποία στις 3,26 ίντσες. Ανοιγοντας  το , η οθόνη 6,8 ιντσών του είναι φωτεινή και ευκρινής, Οι διπλές πίσω κάμερες έχουν καλή απόδοση και ο επεξεργαστής Mediatek του τηλεφώνου είναι αρκετά ισχυρός για οποιαδήποτε από τις καθημερινές σας ανάγκες. 

 

Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις αγαπημένες σας συσκευές;

Με την εγγραφή σας στο newsletter, αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου