Smartu | Άλλαξε Έξυπνα Κινητό

Δεν υπάρχει κίνδυνος από τη χρήση καλωδίων Android USB-C στο iPhone

Ο ισχυρισμός σχετικά με τη χρήση καλωδίου USB-C στο iPhone 15 προήλθε από προμηθευτές Apple στην Κίνα. Η φήμη αυτή εξαπλώθηκε γρήγορα και έγινε viral σε ελάχιστο χρόνο

Ο ισχυρισμός βασίσθηκε  ότι υπήρχε διαφορά στον αριθμό των ακίδων στα καλώδια. Ενώ το αμφίδρομο καλώδιο έχει μόνο εννέα ακίδες στη μία πλευρά, το άλλο καλώδιο λέγεται ότι έχει 11 ακίδες. 

Συνολικά, υπάρχουν 24 πιθανές ακίδες στα καλώδια USB-C, με 12 σε κάθε πλευρά της εσωτερικής «γλώσσας» μέσα στη θύρα, που χρησιμεύουν για να κάνουν τη σύνδεση αμφίδρομη. Αυτά τα καλώδια παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μεταφορά δεδομένων και ισχύος, καθώς και στη διαδικασία ζεύξης   μεταξύ συσκευών.

Επιπλέον, η διαδικασία ζεύξης μεσω  USB-C προστατεύει τη συσκευή σας κατά τη σύνδεση. Διασφαλίζει ότι η ισχύς κατανέμεται σωστά, κατανοώντας σαφώς την απαιτούμενη τάση και ένταση μεταξύ του καλωδίου και των συνδεδεμένων συσκευών.

Σε περίπτωση που αυτή η διαδικασία χειραψίας συναντήσει οποιεσδήποτε αποκλίσεις ή δεν παρέχει ακριβείς πληροφορίες ισχύος, η μεταφορά ισχύος δεν θα προχωρήσει

Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις αγαπημένες σας συσκευές;

Με την εγγραφή σας στο newsletter, αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου